Venticare Magazine dinsdag 7 november op de deurmat

  • 6 november 2023
  • Nieuwsbericht
  • Medium Care Verpleegkundigen
Screenshot 2023 11 06 At 10.36.01

Beste leden van V&VN Medium Care,

Venticare Magazine is hét podium voor verpleegkundigen werkzaam in de Acute Zorg. Een vaktijdschrift voor Acute Zorg professionals dat evidence-based is, maar daarnaast ook elke keer weer leuk om te lezen. Daarom brengt Venticare Magazine een uitgebalanceerde mix van informatie, opinie, discussie, educatie en achtergrondinformatie. Venticare Magazine is toonaangevend, praktisch en enthousiasmerend, met herkenbare situaties die heel dicht bij de dagelijkse praktijk van de zorg staan. Venticare Magazine overbrugt de hele keten van Acute Zorg, niet alleen in harde kennis maar ook in het bieden van inzicht in elkaars werk en interesses.

V&VN Medium Care biedt alle leden van V&VN MC bij hun huidige lidmaatschap het vakblad aan. Het vakblad komt 6 keer per jaar, toegestuurd op uw huisadres.

De novembereditie komt eraan! Houd de deurmat op 7 november in de gaten.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)