V&VN Medium Care bestuur

Hieronder stellen alle bestuursleden van de V&VN Medium Care zich voor.

Foto Hanneke Voor Website V&VN
Hanneke

Na het behalen van mijn diploma verpleegkunde heb ik de tropenopleiding gevolgd en ben ik gaan werken voor een franse hulporganisatie. In 2012 ben ik teruggekeerd naar Nederland en heb ik de Medium Care opleiding gevolgd. Ik ben werkzaam als MC verpleegkundige in het Amsterdam UMC, locatie VUmc. De Medium Care heeft 12 bedden beschikbaar en is onderdeel van de Intensive Care afdeling. Ik mag sinds april 2018 aanschuiven bij het bestuur van V&VN MC en ben betrokken bij de ontwikkeling en uitvoering van het beroep medium care verpleegkundige.

Nellie V&VN
Nellie

Mijn naam is Nellie Kolk. Ik werk sinds 2003 bij V&VN. De eerste jaren voornamelijk als adviseur voor de VAR-ren en sinds 2010 als Adviseur Vereniging. Met veel plezier ben in al enkele jaren de adviseur van V&VN Medium Care. Tevens ondersteun ik (o.a.) de andere afdelingen binnen het Cluster Acute Zorg: V&VN Intensive Care, V&VN Militaire Zorg en V&VN Ambulancezorg.

In de jaren 80 was ik wijkverpleegkundige in Amsterdam en in de jaren 90 werkte ik als gespecialiseerd HIV/AIDS verpleegkundige in Amsterdam en ook landelijk. Na het afronden van mijn studie verplegingswetenschap in 2003 ben ik bij V&VN komen werken. Na al die jaren kan ik zeggen dat er nog steeds geen dag of jaar hetzelfde is. Binnen V&VN bewegen we mee op alle ontwikkelingen in de gezondheidszorg en staan we voor zeggenschap, positionering en ontwikkeling van onze beroepsgroepen verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten.

V&VN Medium Care is volop in ontwikkeling. Het trotse, enthousiaste en betrokken bestuur streeft naar participatie en zichtbaarheid van de leden. En naar de zichtbaarheid en positionering van de medium care in het krachtenveld van de acute zorg. Het bestuur van V&VN Medium Care ondersteun ik daarom met veel trots en voldoening.

Marion V&VN MC (1)
Marion

De medium care van het LUMC bestaat 10 jaar en maakt deel uit van de Intensive Care afdeling. Vanaf het allereerste begin ben ik als teamleider verbonden aan medium care unit. In enkele jaren is het verpleegkundig team uitgegroeid tot een zelfstandig, flexibel en betrokken team wat de uitdaging en dynamiek van een medium care goed aankan.

Vanaf oktober 2015 maak ik deel uit van het bestuur van de V&VN medium care. Ik vind het inspirerend om als bestuurslid bij te dragen aan de positie van de medium care binnen de gezondheidszorg. Tevens ben ik betrokken geweest bij de organisatie van het jaarlijks medium care symposium, waarvan enkele jaren als voorzitter.

Karin V&VN MC
Karin

Ik ben vanaf 2017 bestuurslid van de V&VN Medium Care en vertegenwoordig de V&VN Medium Care in het Cluster Acute Zorg.

De afdeling Medium Care heeft aan de start gestaan van deze mooie beweging. Wij zien de Medium Care als een onmisbare schakel in deze keten.

Graag willen wij vanuit ons vakgebied goed betrokken zijn bij de ontwikkelingen in de Acute zorg.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!