V&VN Medium Care bestuur

Hieronder stellen alle bestuursleden van de V&VN Medium Care zich voor.

Nog niet alle bestuursleden stellen zich hieronder voor, de overige bestuursleden volgen snel.  

Foto Hanneke Voor Website V&VN
Hanneke

Na het behalen van mijn diploma verpleegkunde heb ik de tropenopleiding gevolgd en ben ik gaan werken voor een franse hulporganisatie. In 2012 ben ik teruggekeerd naar Nederland en heb ik de Medium Care opleiding gevolgd. Ik ben werkzaam als MC verpleegkundige in het Amsterdam UMC, locatie VUmc. De Medium Care heeft 12 bedden beschikbaar en is onderdeel van de Intensive Care afdeling. Ik mag sinds april 2018 aanschuiven bij het bestuur van V&VN MC en ben betrokken bij de ontwikkeling en uitvoering van het beroep medium care verpleegkundige.

Profielfoto, Aangepast, Yvonne
Yvonne

In 2016 ben ik gestart met de Medium Care opleiding. Daarvoor heb ik 4 jaar als verpleegkundige gewerkt op een chirurgische verpleegafdeling. Ik ben sinds 2017 werkzaam als gediplomeerd MC verpleegkundige in het Leids Universitair Medisch Centrum. De MC in het LUMC beschikt over 8 bedden en is een onderdeel van de Intensive Care. Sinds april 2018 ben ik bij het bestuur van V&VN MC aangesloten. Ik hou me hierin onder andere bezig met het ontwikkelen en bijhouden van de website en ben betrokken bij de ontwikkeling van het beroep medium care verpleegkundige. 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!