V&VN Medium Care bestuur

Hieronder stellen alle bestuursleden van de V&VN Medium Care zich voor.

Foto Hanneke Voor Website V&VN
Hanneke

Na het behalen van mijn diploma verpleegkunde heb ik de tropenopleiding gevolgd en ben ik gaan werken voor een franse hulporganisatie. In 2012 ben ik teruggekeerd naar Nederland en heb ik de Medium Care opleiding gevolgd. Ik ben werkzaam als MC verpleegkundige in het Amsterdam UMC, locatie VUmc. De Medium Care heeft 12 bedden beschikbaar en is onderdeel van de Intensive Care afdeling. Ik mag sinds april 2018 aanschuiven bij het bestuur van V&VN MC en ben betrokken bij de ontwikkeling en uitvoering van het beroep medium care verpleegkundige.

Foto 2
Jacqueline

Mijn naam is Jacqueline van der Vuurst, adviseur vereniging sinds 1 april 2023. Ik ben de opvolger van Nellie Kolk. Ik ben 59 jaar (nog), woon in Haarlem, ben getrouwd heb 2 kinderen beide zijn zij het huis uit, bijna Oma een nieuwe rol. Ik hou van reizen, als passagier achter op de motor of ver weg de weide wereld in met een backpack. Zo zijn we naar Costarica, Mexico, Guatemala, Honduras, Vietnam, Indonesië en de VS geweest, en nu volgt Japan aan het einde van de zomer (2023). Reizen geeft mij energie, leuk om in die landen je te verwonderen over hoe de zorg daar georganiseerd is.

In de afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in de dialyse zorg, als dialyseverpleegkundige maar een groot deel van mijn carrière als afdelingshoofd. Naast die functie ben ik sinds 2011 betrokken bij het bestuur van V&VN dialyse en nefrologie, de laatste 6 jaar als voorzitter van die vereniging. Kwaliteit van zorg is één van mijn passies, ik ben binnen de nefrologie opgeleid als auditor en in die rol betrokken bij de landelijke visitaties. Bij het kwaliteitsinstituut van de nefrologie, Nefrovisie ben ik toeziend houdend bestuurder. Binnen V&VN werken als adviseur is de plek waar ik een bijdrage kan en wil leveren aan de beroepsgroep. De zorg heeft mijn hart en ik zet me hier graag voor in. Heb je een vraag, stel deze gerust. Hartelijke groet, Jacqueline van der Vuurst.

Psfix 20181130 231817
Karin

Ik ben vanaf 2017 bestuurslid van de V&VN Medium Care en vertegenwoordig de V&VN Medium Care in het Cluster Acute Zorg.

De afdeling Medium Care heeft aan de start gestaan van deze mooie beweging. Wij zien de Medium Care als een onmisbare schakel in deze keten.

Graag willen wij vanuit ons vakgebied goed betrokken zijn bij de ontwikkelingen in de Acute zorg.

51498B27 D89e 4D8d A342 83D04b002939
Valentino

Vanaf 2023 ben ik Medium Care Verpleegkundige, werkzaam in het Zuyderland ziekenhuis, en Bestuurslid van de V&VN Medium Care. De afdeling Medium Care heeft een enorm dynamisch en divers karakter en is een onmisbare schakel binnen de acute zorg keten. Vanuit mijn rol als MC verpleegkundige wil ik een actieve bijdrage leveren binnen de ontwikkeling en toekomstbestendigheid van ons beroep en de positie van de afdeling binnen de acute zorg.

Karin V&VN MC
Anneleen

Sinds 2006 ben ik werkzaam als Medium Care verpleegkundige in het Rijnstate ziekenhuis te Arnhem. Mijns inziens is de Medium Care een onmisbare afdeling in een ziekenhuis. De verpleegkundigen hebben specifieke kwaliteiten en zijn heel gedreven. Een erg leuke afdeling om te werken.

Sinds 2023 ben ik lid van het bestuur van VenVN Medium Care. Het is leuk en goed om je in te zetten en hard te maken voor het behoud van de Medium Care en de Medium Care verpleegkundigen in Nederland.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)