Vernieuwde afdeling M&G

  • 24 februari 2022
  • Nieuwsbericht
  • Maatschappij & Gezondheid

De vakgroepen Jeugdverpleegkundigen, Infectieziekten, Tuberculose en Seksuele Gezondheid gaan samen verder als vernieuwde afdeling M&G. Momenteel wordt gewerkt aan het opnieuw vorm geven van de afdeling. We zijn bezig om een nieuw bestuur in te richten, ingevuld met vertegenwoordigers van alle vier de vakgroepen. En we oriënteren ons op onderwerpen die ons verbinden, zoals de versterking van de verpleegkundige rol in publieke gezondheid, de aangekondigde vernieuwing van de wet Publieke Gezondheid vanwege de pandemische paraatheid en preventie voor het verkleinen van gezondheidsverschillen.

De vakgroep wijkverpleegkundigen vormt vanaf januari 2022 een eigen afdeling. Daarnaast zal ook de vakgroep dementie vanaf komend voorjaar verder gaan als afdeling dementieverpleegkundigen.

Attentie:  Ben je wijkverpleegkundige en ontvang je deze nieuwsbrief, dan ben je lid van de afdeling M&G en (nog) niet van de nieuwe afdeling wijkverpleegkundigen. Wanneer je wilt overstappen naar de afdeling wijkverpleegkundigen, dan kun je je hier melden om je kosteloos over te laten schrijven naar de nieuwe afdeling wijkverpleegkundigen. 
Wil je toch op de hoogte blijven de ontwikkelingen binnen de afdeling M&G, dan kun je in je eigen Mijn V&VN omgeving aangeven welke nieuwsbrieven je wilt (blijven) ontvangen. 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)