Podcast over het ambassadeurstraject

  • 23 mei 2022
  • Nieuwsbericht
  • Maatschappij & Gezondheid
Podcast Allen 3

Sandra van Gemert en Dorrit Verzeijl, twee jeugdverpleegkundige ambassadeurs van Jong JGZ hebben een podcast laten maken voor de werving van het ambassadeurtraject. Het resultaat is niet 1, maar 2 afleveringen van een podcast over hét leertraject voor jeugdverpleegkundigen en OGZ-verpleegkundigen.

  • In aflevering 1 van de podcast spreekt Sophia Hoogendoorn (V&VN jeugd) met Jacqueline de Vries (V&VN jeugd) en Manon Arts (directeur bestuurder van de Jong JGZ). Aan bod komt wat het leertraject inhoud, waarom het ontstaan is en wat de waarde is van een ambassadeur voor een JGZ organisatie.
  • In aflevering 2 zitten de ambassadeurs Corinne Kirpestein (GGD Gelderland Zuid) en Geraldine ter Linde (GGD Amsterdam en GGD Kennemerland) bij Sophia Hoogendoorn aan tafel en zij vertellen hoe zij het leertraject zelf ervaren hebben en wat het hen heeft opgeleverd. Dit alles met als doel om het leertraject voor jeugd- en OGZ verpleegkundigen te promoten onder deze verpleegkundigen én hun bestuurders/organisaties en zo nieuwe deelnemers te inspireren en informeren.

Wil je de twee podcasts beluisteren dan is het belangrijk om te weten is dat dat gaat via Medicast. Registreer je eenvoudig en gratis bij medicast en je krijgt direct toegang tot deze podcast en vele andere podcasts uit de wereld van de gezondheidszorg. Mocht er gevraagd worden naar een toegangscode, dan kun je deze gebruiken: MEDICAST22

Voor degenen die nog niet goed weten waar de podcast te vinden is: https://app.medicast.nl/course/42697

We hebben de podcast al gedeeld op social media, maar voel je vrij om dat zelf ook te doen!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)