Nieuw leertraject ‘’Ambassadeur voor de wijkverpleegkundige en dementieverpleegkundige’’

  • 15 juli 2021
  • Nieuwsbericht
  • M&G Wijkverpleegkundigen

Wegens succes geprolongeerd: V&VN Maatschappij & Gezondheid start in januari 2022 het achtste leertraject ‘’Ambassadeur voor de wijkverpleegkundige en dementieverpleegkundige’’. Het traject traint wijkverpleegkundigen & dementieverpleegkundigen om namens de beroepsgroep de visie op het vak te verwoorden, belangen te behartigen, te lobbyen en te onderhandelen. Na het traject zijn ze inzetbaar bij presentaties, debatten, pers, scholingen en politieke bijeenkomsten.

Studie-investering

Het traject beslaat een periode van elf maanden en bestaat uit zes scholingsbijeenkomsten van acht uur, een bezoek aan VWS en een diner pensant. Daarnaast is per trainingsdag ongeveer twaalf uur nodig voor zelfstudie en praktijkopdrachten en zijn er 5 contactmomenten met speciaal daarvoor geselecteerde coaches. In totaal bedraagt de totale studielast ongeveer 140 uur per deelnemer, exclusief reistijd.

Wie kunnen zich hiervoor aanmelden?

Kent u of bent u een talentvolle wijkverpleegkundige/ dementieverpleegkundige die:

  • het lef heeft om het hoofd boven het maaiveld uit te steken;
  • de ambitie heeft om leider en rolmodel te zijn;
  • collega’s en aankomend talent wil inspireren;
  • graag leert;
  • tegen een stootje kan;
  • en minimaal twee jaar werkervaring heeft  in de wijk?

Dan nodigen we u uit om deze wijkverpleegkundige / dementieverpleegkundige aan te melden voor de informatiebijeenkomst over het traject en de selectieprocedure.

Hoe aanmelden?

Wij vragen u uiterlijk 6 september om potentiële kandidaten aan te melden, door naam en contactgegevens te mailen naar: a.wijkverpleging@venvn.nl

Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Rita de Reuver: a.wijkverpleging@venvn.nl

Bij voorbaat hartelijk dank en met vriendelijke groet,

Johan Lambregts, programmaleider 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)