Netwerkbijeenkomst OGZ

  • 8 juni 2023
  • Nieuwsbericht
  • Maatschappij & Gezondheid

Beste collega’s,

De vakgroep Openbare Gezondheid (OGZ) nodigt jullie graag uit voor een netwerkbijeenkomst!

Deze netwerkbijeenkomst is voor verpleegkundigen van de vakgroepen Infectieziektebestrijding, Seksuele Gezondheid en Tuberculosebestrijding en staat in het teken van ‘Verbinding en verdieping in de OGZ’.

Inspirerende sprekers en ontwikkelingen binnen de OGZ geven invulling aan de dag. Accreditatie voor het kwaliteitsregister V&V wordt aangevraagd. Inschrijving verloopt via V&VN.

Graag nodigen wij pér GGD en pér vakgebied één verpleegkundige uit. Deze verpleegkundige dient wel lid te zijn van de afdeling M&G van V&VN. Met elkaar maken we er een geslaagde dag van!

Deze netwerkbijeenkomst wordt gehouden bij V&VN, Orteliuslaan 1000, 3528 BD  UTRECHT van 10.00 tot 16.00 uur. Kijk hier voor het programma en inschrijving!

Aanmelden kan tot 30 mei 2023 en deelname is gratis.

Hartelijke groet namens de vakgroep voorzitters OGZ en het bestuur M&G,

Geraldine ter Linde, Harriette van Buel, Marian Lenders, Karin Oudshoorn.  

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)