Het Tijdschrift voor Jeugdgezondheidszorg is online!

  • 23 januari 2023
  • Nieuwsbericht
  • M&G Jeugdverpleegkundigen
Tijdschrift Jeugdverpleegkundigen

Het Tijdschrift voor Jeugdgezondheidszorg gaat door als een online platform dat informeert over wetenschappelijke kennis en ontwikkelingen in het veld van de jeugd in Nederland en Vlaanderen.

Het vernieuwde, onafhankelijke, online tijdschrift is een wetenschappelijk peer-reviewed (vak)blad met Nederlandstalige artikelen en Engelse samenvatting. Artikelen zijn vindbaar door Digital Object Identifier (DOI)-nummers. Het tijdschrift is gratis voor lezers. Auteurs kunnen kosteloos artikelen indienen. De overstap naar een online platform is mogelijk dankzij een subsidie van ZonMw. Hierdoor is toegang voor lezers en auteurs geregeld en kan in overleg met samenwerkingspartners verder gewerkt worden aan de borging van het tijdschrift in de nieuwe vorm.

Vanaf heden is het vernieuwde Tijdschrift voor Jeugdgezondheidszorg online! Klik hier om een kijkje te nemen op het platform en om online artikelen in te dienen.

Goed om te weten dat Ingrid Staal en Eveline Dera-de Bie in de redactie blijven.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)