Call for EUSUHM abstracts

  • 23 maart 2022
  • Nieuwsbericht
  • M&G Jeugdverpleegkundigen
Afbeelding3 Eusumh

Betty Bakker-Camu is contactpersoon vanuit V&VN jeugd voor EUSUHM en ze nodigt je uit om een abstract in te leveren voor EUSUHM. Ze zou het mooi vinden als jeugdverpleegkundigen ook deze keer weer acte de préséance geven en ze hoopt op veel inzendingen voor presentaties, workshop en posters vanuit Nederland. Want we hebben echt wat te vertellen als het gaat over de zorg voor jeugd!

De call for abstracts voor het 21ste EUSUHM congres vind je op de website van EUSUHM. Gewoon klikken op abstract submission, je wordt dan doorgeleid naar de website. Website congres: https://eusuhm2022.conventuscredo.hr/

En straks in september hopen we natuurlijk velen van jullie fysiek in Split te zien!!! Delen van deze oproep mag. Dubbellingen zijn niet erg, dus laat je niet tegenhouden de boodschap te verspreiden.

Bij vragen: mail naar info@eusuhm.nl of president@eusuhm.nl of naar de contactpersonen op de website.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)