Ambassadeurstraject 2022

  • 17 juni 2022
  • Nieuwsbericht
  • Maatschappij & Gezondheid
Thumbnail Karin Christel Jacqueline 4

De inschrijving voor het ambassadeurstraject voor jeugdverpleegkundigen en OGZ-verpleegkundigen staat nog open tot eind juni. Het ambassadeurstraject start na de vakantie in september 2022. Aanmelden kan per mail met een korte beschrijving van je motivatie en je loopbaan (CV meesturen mag ook) naar ambassadeurs.jeugd-ogz@venvn.nl onder vermelding van ‘ambassadeur’.Dit leertraject is een initiatief van V&VN Maatschappij & Gezondheid. Meedoen kan als je lid bent van V&VN M&G (of als je snel lid wordt).

Wil je meer weten over het leertraject tot ambassadeur voor de jeugdverpleegkundige en OGZ verpleegkundigen?

  • Kijk dan naar de film waarin de ambassadeurs uit groep uit 2019 vertellen wat het leertraject hen opgeleverd heeft.
  • Luister naar de podcast waarin de ambassadeurs Corinne Kirpestein (GGD Gelderland Zuid) en Geraldine ter Linde (GGD Amsterdam en GGD Kennemerland) vertellen hoe zij het leertraject ervaren hebben en wat het hen heeft opgeleverd.
  • Neem een kijkje op de website van de vakgroep jeugdverpleegkundigen naar de vorige groepen.
  • Voor informatie over wat je manager of je organisatie er aan heeft, luister je naar de podcast van Manon Arts en Jacqueline de Vries. 
    NB Wil je de twee podcasts beluisteren dan is het belangrijk om te weten is dat dat gaat via https://app.medicast.nl/course/42697. Registreer je eenvoudig en gratis bij Medicast als zorgprofessional en je krijgt direct toegang tot deze podcast en vele andere podcasts uit de wereld van de gezondheidszorg. Mocht er gevraagd worden naar een toegangscode, dan kun je deze gebruiken: MEDICAST22.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)