Ambassadeurs op bezoek in de Tweede Kamer

  • 21 april 2023
  • Nieuwsbericht
  • Maatschappij & Gezondheid
Bezoek Amb 2E Kamer 1

Foto van links naar rechts: Cynthia de Koning, Dorrit Verzeijl, Gonnie Epema, Sandra van Gemert, Christel Spierings, Linda van de Wetering, Ietske de Bray,, Fokalien Booy, Judith Tielen, Anna Brouwer, Ingrid ter Beest , Anja Oude Lansink, Patricia Maatman, Mabelle Hendrikx, Emily Miesen, Gabrielle van Kuijk, Janine Carels, Jacqueline de Vries, Astrid Saenen.

Ken je de apenrots, de tijdelijke plek van de Tweede Kamer in Den Haag? De ambassadeurs i.o. waren er op bezoek in het kader van hun leertraject. Judith Tielen (VVD) ontving de groep hartelijk en vertelde hoe een werkweek van een Kamerlid er uit ziet. De ambassadeurs spraken met Judith over leefstijl preventie, dat de preventie campagnes vaak een hoog ‘snap’ gehalte hebben en lang niet iedereen bereiken. Maar ook over slimme basiszorg. Judith Tielen is bezig met een voorstel en samen met de ambassadeurs gaat Judith Tielen ervoor zorgen dat daar ook digitale JGZ in komt.

 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)