Het netwerk verpleegkundig specialist is een netwerk voor alle verpleegkundig specialisten die betrokken zijn bij het behandelen van patiënten met een aandoening aan het maag-darmkanaal. Binnen dit netwerk wordt actuele kennis en ervaring, in al haar facetten, gedeeld en actief uitgedragen. Wij zijn onderdeel van de V&VN MDL.

Het netwerk verpleegkundig specialisten MDL (VS MDL) is in 2017 gevormd tijdens de Digestive Disease Days in Veldhoven. Doelen zijn vooral het positioneren van de functie, het leren van elkaar en organiseren van scholingen. 

Het netwerk vindt het belangrijk een stabiel en evenwichtig netwerk te zijn. Ben je enthousiast geworden? Heb je ideeën om het netwerk verder te professionaliseren en daarmee ook de kwaliteit van zorg te verbeteren? Verpleegkundige of verpleegkundig specialist? Wil je participeren binnen het netwerk? Meld je aan via voorzitter.mdl@venvn.nl.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.