Verpleegkundig Endoscopisten

Het netwerk Verpleegkundig Endoscopisten bestaat sinds 2013 en is voor alle Verpleegkundig Endoscopisten van Nederland.

Binnen dit netwerk worden ervaringen gedeeld en scholingsmogelijkheden en -data gepubliceerd. Wij zijn onderdeel van de V&VN MDL.

Wij willen zorg dragen dat:

- Ervaring en kennis onderling gedeeld kan worden

- Verpleegkundig Endoscopisten met elkaar in contact kunnen komen via social media (bv LinkedIn), de website en scholingsdagen

- Er tijdens de Digestive Disease Days in Veldhoven in het voor- en najaar een VE-programma georganiseerd wordt

- Er jaarlijks een Meet&Greet voor de Verpleegkundig Endoscopisten plaatsvindt waarin actuele kennis gedeeld wordt en ruimte voor onderling contact is

De invulling van deze scholingsdagen wordt georganiseerd door het enthousiaste kernteam VE welke zich op de volgende pagina voorstelt. Wij willen graag weten wat er landelijk onder de VE speelt. Daarom staan we altijd open voor input en ideeën van onze beroepsgroep. We zijn een kleine groep en daarom willen we ons verbinden om sterker te staan. Heb jij ideeën om ons netwerk te verbeteren , vindt je het leuk om mee te denken of wil je thema's voor onderwijs aandragen? Neem dan contact op met Verpleegkundig-endoscopist.mdl@venvn.nl.

IMG 0656

Voorzitter gezocht!!!!

Het netwerk Verpleegkundig Endoscopisten zoekt een nieuwe voorzitter! Anita Boersen heeft in haar voorzitterschap ons mooie vak verder op de kaart weten te zetten maar wil nu naar 2 termijnen afscheid van het bestuur nemen.

De functie van voorzitter is dus vacant. 

Kan jij iets betekenen voor ons prachtig beroep of wil je gewoon even informatie wat het allemaal inhoudt? Neem gewoon even vrijblijvend contact met ons op (via mail of LinkedIn).  

Het zou jammer zijn als we zonder voorzitter zouden zijn en geen interessante scholing meer zouden kunnen organiseren. Dus geef jezelf een zetje en mail ons!!!

Jaarcongres VenVN MDL (Meet&Greet verpleegkundig endoscopisten)

Op donderdag 8 juni 2023 wordt voor het eerst een jaarcongres georganiseerd waar alle netwerken van de MDL van V&VN aan deelnemen. Dus ook onze Meet & Greet VE vindt dan plaats en is 1 van de verschillende sessies. We hebben weer een gevarieerd programma voor jullie samengesteld met ook ruimte voor discussie en ontmoeting. Het wordt in Hotel Vianen georganiseerd en is speciaal voor verpleegkundigen die binnen de MDL werken. Dat is dus ook een goede gelegenheid om te netwerken. 

Tot 1 maart geldt er een gereduceerde inschrijftarief, dus wees er snel bij. Accreditatie wordt aangevraagd bij het Kwaliteitsregister voor verpleegkundigen.

Dit is de link:

https://www.jaarcongresvenvnmdl.org

Hoop jullie allemaal in Vianen te zien. Groeten van het bestuur VE. 

Mailinglijst

Indien je wilt opgenomen worden in de mailinglijst om geinformeerd te worden over scholing en andere VE-gerelateerde thema's, stuur dan een mail naar....

stuur een mail

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!