Bestuur V&VN MDL
  • Afdelingen
  • Maag Darm Lever

Bestuur

Maak kennis met ons bestuur.

In het voorjaar van 2010 is de SEVA (sectie endoscopieverpleegkundigen en assistenten) en de VMDLV (vereniging Maag Darm Lever Verpleegkundigen) samen gegaan en hebben zij hun krachten gebundeld binnen V&VN MDL (Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland Maag Darm Lever). De afdeling heeft ongeveer 600 leden en streeft ernaar zoveel mogelijk verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, doktersassistenten en verzorgenden werkzaam binnen het vakgebied Maag Darm Lever te verenigen.

Alle leden van V&VN MDL zijn automatisch buitengewoon lid van de Nederlandse Vereniging van Gastroenterologie (NVGE). Ook hebben leden van V&VN MDL mogelijkheid tot buitengewoon lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging voor Maag-Darm-Leverartsen (NVMDL). In de welkomstbrief wordt aangegeven hoe je je daarvoor kan aanmelden. Bij buitengewoon lidmaatschap ontvang je de mailings van NVMDL, heb je mogelijkheid om in te loggen op de website en inzage in concept richtlijnen en kan je participeren in landelijke werkgroepen. Ook heeft het bestuur contacten met V&VN oncologie, SIG Gastro Enterologie.

Doelgroepen van de vereniging

Endoscopieverpleegkundigen- en assistenten, verpleegkundig endoscopisten, Maag Darm Lever (MDL) verpleegkundigen- en verzorgenden (met aandachtsgebieden IBD, lever, etc.), voedingsverpleegkundigen en verpleegkundig specialisten MDL.
 
Werk jij ook met MDL patiënten? Wil je ook meehelpen met deze zorg te ontwikkelen? Word dan lid van V&VN MDL! Lidmaatschap van onze afdeling MDL kost vanaf januari 2023 € 21,50 per jaar. V&VN bied je ook de mogelijkheid om je accreditatiepunten bij te houden in het kwaliteitsregister.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)