Nieuwsberichten

  • 13 juni 2024
Overzicht Jaarcongres

Terugblik op het 2de jaarcongres

Op 13 juni vond de tweede editie van het V&VN MDL jaarcongres plaats. Het congres was een groot succes, mede dankzij de enthousiaste en actieve deelname van de 450 deelnemers en 27 sponsoren tijdens de 7 verschillende parallelprogramma's en satellietsymposia.

Het programma was rijk aan inspirerende lezingen en boeiende workshops.  De diverse workshops boden voor elk wat wils, van hands-on sessies over endoscopische technieken tot workshops over herkennen van het gedrag van jezelf, patienten en collega's.
Daarnaast was er voldoende ruimte voor netwerken en uitwisseling van kennis en ervaringen. De informele sfeer tijdens de pauzes en de afsluitende borrel zorgden voor waardevolle ontmoetingen en nieuwe samenwerkingen. 

Kortom, het tweede jaarcongres van V&VN MDL was een inspirerende en leerzame dag die ons allemaal dichter bij elkaar heeft gebracht en nieuwe inzichten heeft opgeleverd voor onze dagelijkse praktijk.

Graag zien we je weer volgend jaar op 12 juni 2025! Meld je aan voor de congrescare nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte. 

045108 CC MDL VS Banner 1000X300 2

2de V&VN MDL VS/PA congres

Na het succes van de eerste bijeenkomst in januari dit jaar, zijn we weer druk bezig met de organisatie van ons 2e MDL congres voor VS en PA op 9 januari 2025  in de Prodentfabriek in Amersfoort. 
Kijk snel op de website voor meer informatie. Inschrijving is inmiddels al geopend! We kijken uit naar je deelname

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)