Het netwerk chirurgie/oncologie is een netwerk voor alle verpleegkundigen/verpleegkundig specialisten die betrokken zijn bij het behandelen van patiënten voor en na chirurgische ingrepen of oncologische behandelingen van het maag-darm kanaal. Binnen dit netwerk wordt actuele kennis en ervaring, in al haar facetten, gedeeld en actief uitgedragen. Wij zijn onderdeel van de V&VN MDL.

De missie en de visie benoemd in het beleidsplan van de V&VN-MDL onderschrijven wij, gericht op de patiëntencategorie chirurgie/oncologie. Wij willen de missie realiseren door zorg te dragen dat:

  • Kennis en kunde gedeeld kan worden.
  • Verpleegkundigen elkaar kunnen vinden via congressen en social media, o.a. website.
  • Er jaarlijks een chirurgie/oncologieprogramma georganiseerd wordt tijdens de Digestive Disease Days.

De organisatie van het chirurgie/oncologie netwerk kan niet uitgevoerd worden zonder een kernteam. Het kernteam wil zich gaan inzetten om bovenstaande missie en visie actief uit te gaan dragen.

Het netwerk vindt het belangrijk een stabiel en evenwichtig netwerk te zijn. Ben je enthousiast geworden? Heb je ideeën om het netwerk verder te professionaliseren en daarmee ook de kwaliteit van zorg te verbeteren? Verpleegkundige of verpleegkundig specialist? Wil je participeren binnen het netwerk? Meld je aan via chirurgie-oncologie.mdl@venvn.nl.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)