Online nascholing Prikkelbare Darm Syndroom (PDS)

  • 14 oktober 2020
  • Webinar
  • Maag Darm Lever

Online nascholing Prikkelbare Darm Syndroom (PDS)

Geaccrediteerde online nascholing: Prikkelbare Darm Syndroom (PDS): Herkennen en behandelen.

Op 14 oktober 2020 vindt van 20.00 uur tot 21.00 uur, de live online nascholing “PDS: herkennen en behandelen.” plaats. De nascholing is kosteloos en geaccrediteerd.

Deze online nascholing gaat in op het herkennen en behandelen van het Prikkelbare Darm Syndroom en is speciaal bedoeld voor huisartsen, diëtisten en praktijkondersteuners die zich bezig (gaan) houden met de behandeling van PDS. U kunt live meekijken en vragen stellen aan de experts. Door middel van pollvragen en casuïstiek kunt u actief betrokken zijn bij dit webinar.

Onder leiding van dr. C. Vos, huisarts, bespreken drie experts de materie rondom PDS: - Dr. M. Otten, MDL-arts - Dr. M. Meijer, huisarts - Mevr. L. Bosch, diëtist
Datum: 14 oktober 2020
Tijd: 20.00 – 21.00 uur
Aanmelden: http://bit.ly/webinarpds

Deze nascholing is voor 1 punt geaccrediteerd bij de ABC1 (huisartsen), NVvPO (praktijkondersteuners) en ADAP (diëtisten)
De sprekers zien uit naar uw online aanwezigheid.

Als je vragen hebt over de nascholing mail dan naar: medicalnl@willpharma.com

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.