Nationale Leververpleegkundigendag V&VN MDL 2022

  • 14 april 2022
  • Congres/Symposium
  • Maag Darm Lever

Nationale Leververpleegkundigendag V&VN MDL

Lever

Beste lever geïnteresseerden,
Met gepaste trots kunnen wij u vertellen dat het programma voor de nationale leverdag voor verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten weer staat.

Bij het ontwikkelen zijn we uitgegaan van een live versie van ons symposium. Het staat gepland op donderdag 14 april 2022 in congrescentrum “den Driehoek” te Utrecht. In de bijlage vind je het volledige programma.

Het lijkt met de huidige COVID cijfers misschien voorbarig om van een online scholing uit te gaan. Echter dit betreft half april 2022 en we hopen van harte dat we dan weer veilig bij elkaar kunnen komen. Wij hebben er ontzettend veel zin in om elkaar te ontmoeten. In de volgende nieuwsbrief volgt de link voor de inschrijving. Maar voor nu: "verheug je vast op een mooi programma en vertel het verder aan andere geïnteresseerden"!


Hartelijke groet en een fijne jaarwisseling
Carina Verstraete, verpleegkundig specialist, UMC Utrecht
Jeltje Helder, verpleegkundig specialist, Amersterdam UMC locatie AMC
José Helder, verpleegkundig specialist, Gelderse Vallei, Ede

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!