Cursus Technische zorg rondom parenterale en enterale katheters

  • 28 maart 2024
  • Maag Darm Lever

Voor meer informatie of inschrijven voor de cursus zie: Website HAN

Cursus Technische zorg rondom parenterale en enterale katheters

Het toedienen en verzorgen van katheters voor (par)enterale voeding/medicatie is een risicovolle handeling en de parenterale zorg is sterk in ontwikkeling. Het valt niet mee om de meest actuele kennis en vaardigheden daarin paraat te hebben. De praktijk leert dat patiƫnten veel wisselende informatie krijgen, handelingen niet eenduidig worden uitgevoerd en ook niet altijd volgens de laatste inzichten. Deze cursus stelt je in staat om deze technische zorg optimaal te kunnen verlenen, zowel in het ziekenhuis als thuis.

Werk jij als (voedings)verpleegkundige met deze doelgroep en ben je niet altijd zeker van de juiste werkwijze? Zoek je daarnaast ook meer verdieping op dit gebied? Dan past de cursus Technische Zorg Rondom Parenterale en Enterale Katheters bij jou!

Website HAN

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)