Inspiratie

Inspiratie is het vakblad van V&VN Longverpleegkundigen. Het blad verschijnt drie keer per jaar. Wil jij Inspiratie ook ontvangen? Word dan lid van V&VN Longverpleegkundigen. 

Redactie

  • Astrid Koopmans (voorzitter)
  • Gertie Mulder
  • Wilma Kempenaar
  • Mark van Seggelen (eindredacteur)

Nieuwe redactieleden gezocht!

Ben je enthousiast over je vak als longverpleegkundige en wil je hier meer mee doen? Ben je geïnteresseerd in onderzoek en vind je het leuk om wetenschappelijke onderzoeken te vertalen naar de dagelijkse praktijk? Volg je graag nieuwe ontwikkelingen en nieuws op het gebied van de longzorg? Vind je schrijven leuk en heb je goede ideeën voor het vakblad Inspiratie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wil je een inhoudelijke bijdrage leveren?

Wanneer je een bijdrage levert in de vorm van het schrijven van een artikel, kun je hier bewijsbare punten voor het Kwaliteitsregister V&V voor opvoeren. Geïnteresseerd? Mail naar: long@venvn.nl

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)