online vragenlijst over digitale zorg (eHealth) in de wijkverpleging

  • 25 juni 2020
  • Longverpleegkundigen

Is digitale zorg in de wijkverpleging belangrijker dan ooit sinds COVID-19? Geef uw mening!

Bent u werkzaam als verzorgende, verpleegkundige, verpleegkundig specialist of teamleider/leidinggevende in de wijkverpleging? Dan nodigen wij u uit om een korte, online vragenlijst in te vullen over digitale zorg, oftewel eHealth, in de wijkverpleging. Invullen duurt maximaal 15 minuten en is volledig anoniem. U kunt de vragenlijst tot 13 juli 2020 invullen via deze link: https://survey.uu.nl/jfe/form/SV_6njruh6cjRBiJCt (als de link niet werkt, kunt u deze kopiëren en in de adresbalk van uw browser plakken).

eHealth gaat over het gebruik van digitale informatie- en communicatiemiddelen in de zorg. Sinds COVID-19 zoeken veel zorgorganisaties naar mogelijkheden om fysiek contact te beperken, bijvoorbeeld d.m.v. beeldbellen met cliënten. Andere voorbeelden van eHealth zijn een elektronisch cliëntendossier, (draagbare) personenalarmering en zorgrobot. Hoewel er steeds meer eHealth toepassingen beschikbaar zijn, blijft het gebruik achter op het aanbod. Het UMC Utrecht doet onderzoek naar eHealth in de wijkverpleging. Met behulp van de vragenlijst willen wij inzicht krijgen in het huidige gebruik van eHealth in de wijkverpleging en factoren die dit gebruik bevorderen of belemmeren.

Wij verloten 5 VVV bonnen t.w.v. 20 euro onder iedereen die de vragenlijst heeft ingevuld. Vul aan het einde van de vragenlijst uw e-mailadres in om kans te maken. Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de verloting.

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!

 

Voor vragen of meer informatie over de vragenlijst kunt u contact opnemen met Elke Mathijssen (onderzoeker in het UMC Utrecht) via e.g.e.mathijssen-2@umcutrecht.nl of 06-27247920.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)