Longverpleegkundige van het jaar 2019

  • 11 oktober 2019
  • Nieuwsbericht
  • Longverpleegkundigen
Logo V&VN Long 2
Longverpleegkundige 2019
Sandra van Duijn

10 oktober 2019 hebben we weer een prachtige ledendag gehad. De evaluaties zijn al binnen en de deelnemers hebben deze dag met een 8,6 gewaardeerd! Tijdens de ledendag was de verkiezing van de Longverpleegkundige van het jaar. Er waren drie Longverpleegkundigen genomineerd om hun inzet voor het vak, de beroepsgroep en onze patiënten-/clientengroep: Jellie Miedema, Janneke de Jong en Sandra van Duijn.

Sandra van Duijn werd door de leden verkozen tot Longverpleegkundige van het jaar. Zij ontving de wisselbeker én kreeg een deelname aan het Longverpleegkundig Symposium Astma on Top aangeboden door het Nederlands  Astmacentrum Davos.

Dit nieuwsartikel is per december 2019 overgeplaatst van de oude website van V&VN naar de vernieuwde website. Eerder geplaatste reacties komen hiermee te vervallen. Wil je reageren op dit artikel? Praat verder op social media.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)