Kijk het webinar ‘In gesprek over leven met ernstige COPD’ terug

  • 14 februari 2022
  • Nieuwsbericht
  • Longverpleegkundigen
Long Webinar Ernstige COPD

Op maandag 17 januari jl. was het webinar ‘In gesprek over leven met ernstige COPD’ voor patiënten en naasten. Tijdens het webinar ging gespreksleider Yvonne Engels in gesprek met longarts Kris Mooren en verpleegkundig specialist Linda Brandjes over vragen die hun patiënten bezighouden. Op maandag 17 januari jl. was het webinar ‘In gesprek over leven met ernstige COPD’ voor patiënten en naasten. Tijdens het webinar ging gespreksleider Yvonne Engels in gesprek met longarts Kris Mooren en verpleegkundig specialist Linda Brandjes over vragen die hun patiënten bezighouden. 

De onderwerpen die zij onder andere bespraken waren: omgaan met kortademigheid, omgaan met zorgen en angsten, praten met de zorgverlener en zorgen voor je naaste met ernstige COPD en zorgen voor jezelf. Het webinar is HIER terug te kijken via de website van het Longfonds. Op deze pagina zijn ook een folder en animatie over omgaan met kortademigheid te vinden. 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)