In memoriam: Sandra van Duijn

  • 3 februari 2022
  • Nieuwsbericht
  • Longverpleegkundigen
Animals 2022610 1280

Op 1 februari jl. ontvingen wij het verdrietige bericht dat onze oud-voorzitter, Sandra van Duijn, is overleden.

Sandra is van grote betekenis geweest voor onze vereniging. Eerst als bestuurslid en daarna van 2009-2016 als onze voorzitter.

Sandra had passie voor de vereniging, voor het vak, onze beroepsgroep en als VS Kinderlongzorg voor haar patiëntjes. Zij heeft velen geïnspireerd.

Sandra was hét voorbeeld voor ‘een leven lang leren’. Als waardering hiervoor ontving zij op 30 januari 2015 de Arendje Jansen Prijs. In 2019 werd zij voor haar inzet door onze leden verkozen tot Longverpleegkundige van het jaar. Wat was ze hier trots op! Zij had een duidelijke visie waar het met de zorg heen zou moeten, wist dit uit te dragen op alle verschillende niveaus. In 2019 realiseerde zij samen met haar collega kinderarts het Kinderastmacentrum, Air4(ce) Kids, haar droom kwam uit.

Wij zullen haar missen.

Bestuur V&VN Longverpleegkundigen

                 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)