Gezamenlijk congres V&VN-afdelingen Diabetes, Long en Reuma op 23 mei 2023 geannuleerd!

  • 7 maart 2023
  • Nieuwsbericht
  • Longverpleegkundigen
Geannuleerd 23 Mei 2023

Tot onze grote spijt hebben we moeten besluiten om dit gezamenlijke congres niet door te laten gaan. Ondanks dat we als organisatie zelf erg blij waren met het programma wat samengesteld was, bleek er toch te weinig animo om het congres op deze manier vorm te geven. Ook het vinden van sponsoren voor een minder specifiek congres bleek lastiger. Alles afwegende hebben we moeten besluiten te annuleren.

Ontzettend jammer, maar we hebben voor jou als reeds ingeschreven deelnemer van dit congres, goed nieuws!

V&VN Reumatologie zal nu op 23 mei hun jaarcongres houden en een heel groot deel van het programma en sprekers behouden voor hun programma. Daarom mogen we je aanbieden om je registratie te laten staan en deel te nemen als gast op het jaarcongres van Reumatologie.

Zoals gezegd, programma en sprekers, locatie en tijden, dat alles blijft (zo goed als) hetzelfde.

Wil je toch annuleren, dan mag dat natuurlijk ook. Maar we zouden het ontzettend leuk vinden om je toch te mogen verwelkomen. Wil je zien hoe het programma eruit ziet, kijk dan even op www.reumascholing.nl

Als je je al ingeschreven had en nog steeds van plan bent te komen, wil je ons dit laten weten via long@venvn.nl? Alvast dank!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)