Webinar Netwerk Nederland Rookvrij

  • 29 juni 2021
  • Webinar
  • Longverpleegkundigen
Nederland Rookvrij
Uitnodiging Webinar op 29 juni van 16:00-17:15 uur

Uitnodiging webinar van het Netwerk Nederland Rookvrij op 29 juni a.s. van 16:00-17:15 uur

Wij nodigen u graag uit voor alweer het vierde webinar van het netwerk Nederland Rookvrij op dinsdag 29 juni van 16.00 tot 17.15 uur.

Het webinar staat in het teken van:

  • Regionale samenwerking, onder andere gericht op het motiveren van scholieren om te stoppen met roken en het rookvrij maken van buitenruimtes.
  • De focus van Gezondheidsfondsen voor Rookvrij voor de komende jaren en hun samenwerking met partijen in het netwerk.
  • Advisering en motivering voor mensen die willen stoppen met roken. We kijken hoe dit gebeurt vanuit de eerste lijn en bij de Stoplijn, maar ook hoe deze twee elkaar kunnen versterken.
     

U kunt zich aanmelden via de volgende link: https://www.mywebinar.nl/NederlandRookvrij-0629/inschrijven.

Nodig gerust collega's uit die ook interesse hebben om deel te nemen aan het webinar. U kunt deze uitnodiging doorsturen. Deelname is gratis.

Heeft u eerdere webinars gemist? U kunt alle webinars hier terug kijken. Eventuele vragen kunt u sturen naar  info@nederlandrookvrij.nl.

Hartelijke groet,

Kernpartners netwerk Nederland Rookvrij
KNMG, NOC*NSF, Clean Air Nederland, het Trimbos-instituut, GGD GHOR Nederland, GGD Kennemerland, Nederlandse GGZ, Verslavingskunde Nederland en Gezondheidsfondsen voor Rookvrij

 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!