Longverpleegkundig Symposium Astma on Top

  • 25 maart 2020
  • Congres/Symposium
  • Longverpleegkundigen

Longverpleegkundig Symposium Astma on Top

Het longverpleegkundig symposium Asthma on Top 2020. Voor (kinder)longverpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, praktijkondersteuners en verpleegkundigen:

ASTHMA ON TOP: LIFESTYLE

Er zijn momenteel veel nieuwe ontwikkelingen op het gebied van (ernstig) astma. Wie komt voor welke behandeling in aanmerking en wat komt daar allemaal bij kijken? Daarbij moet secuur worden gekeken naar alle ‘treatable traits’. We zullen je ook dit jaar weer meenemen in deze nieuwe ontwikkelingen en alle aspecten die daarbij komen kijken. En hoe organiseer je deze zorg nou optimaal in jouw ziekenhuis? Verder zullen we ons specifiek richten op het thema ‘leefstijl’. Een zeer relevant onderwerp dat in heel veel aspecten van de behandeling van moeilijk behandelbaar en ernstig astma naar voren komt. Hoe zorg je nou eigenlijk dat je patiënt zijn gedrag daadwerkelijk verandert? Wat weten we van voeding en astma? Wat doet stress met een astma patiënt en hoe zorg ik dat ik als zorgprofessional zelf alle ballen in de lucht houd?

Datum

25-28 maart 2020

Locatie

Nederlands Astmacentrum Davos

Meer informatie

Lees meer over programma, kosten en aanmelding.

Uitnodiging

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.