Update COVID-19: V&VN annuleert bijeenkomsten

  • 10 maart 2020
  • Nieuwsbericht
  • Kinderverpleegkunde

In het hele land hebben verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten direct of indirect met COVID-19 (coronavirus) te maken. V&VN vindt het van het grootste belang om kwetsbare patiënten en cliënten te beschermen tegen verdere verspreiding van COVID-19. We volgen hierin de richtlijnen van het RIVM. Met betrekking tot de V&VN-bijeenkomsten nemen we een extra maatregel.    

Als verpleegkundige, verzorgende of verpleegkundig specialist ben je onmisbaar. Of je nu in de wijk werkt, bij de GGD, op de huisartsenpost, in het ziekenhuis of verpleeghuis, of in een andere sector.  We hebben een gezamenlijke verantwoordelijkheid om verdere verspreiding van COVID-19 te voorkomen. V&VN annuleert daarom per direct alle bijeenkomsten, congressen en scholingen tot en met 9 april.  Lees hier meer. 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!