Subsidies voor onderzoek en publicaties

  • 11 januari 2021
  • Nieuwsbericht
  • Kinderverpleegkunde

De Stichting Zuster Vernède stimuleert het onderzoek naar de geschiedenis van de verpleging en verzorging. Daarom kun je vanaf januari 2021 subsidies aanvragen. Hierbij moet de geschiedenis van verpleging en verzorging in Nederland centraal staan.

Zuster Vernede Subsidies Home

Subsidie voor onderzoek

Als je een mooi project in gedachten hebt, is dit je kans. Belangrijk is dat het thema origineel en wetenschappelijk verantwoord is. Je project moet een steentje bijdragen aan onze kennis over de geschiedenis van verpleging en verzorging. 1 september 2021 is de deadline. Let goed op de criteria.

Subsidie voor publicaties

Je wilt je dissertatie laten uitgeven of een bundel artikelen publiceren. Of misschien wil je wel een artikel laten vertalen. Als dit allemaal de geschiedenis van verpleging of verzorging betreft, kunnen wij je helpen hier iets moois van te maken

Jouw idee

Je loopt al een tijd rond met een te gek idee. Maar wie gaat dat betalen. Valt jouw idee onder geen enkele van de genoemde subsidies? En denk je toch dat de geschiedenis van de verpleging met jouw idee enorm geholpen is? Deel je plan met ons. Klik hier voor meer informatie.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!