Facebookpagina voor Arabisch sprekende ouders

  • 7 juni 2017
  • Nieuwsbericht
  • Kinderverpleegkunde

De Facebookpagina Opgroeien in Nederland is online gegaan. Op deze Facebookpagina is betrouwbare informatie over opgroeien en opvoeden in Nederland te vinden. De informatie is in het Arabisch en in het Nederlands en is bedoeld voor Arabisch sprekende ouders die recent hier zijn komen wonen. 

Online platform

Ouders kunnen vragen stellen en krijgen antwoord in het Arabisch en in het Nederlands. Op dit online platform maken Syrische professionals met een pedagogische achtergrond (ondersteund door professionals van GGD regio Utrecht en Pharos) Arabisch sprekende ouders in Nederland wegwijs in het domein Opgroeien en Opvoeden.

Posters

Heeft u contact met Arabisch sprekende ouders? Wilt u hen dan wijzen op dit platform. U kunt hier postertjes en visitekaartjes aanvragen.  Alle posts van Opgroeien in Nederland (en van Syriërs Gezond) vindt u ook terug op de website www.GezondinNederland.info.  

Bron: Pharos

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!