Het bestuur

V&VN Jong Professionals wordt aangestuurd door platform coördinatoren(het bestuur).

Momenteel bestaat het bestuur uit Danna, Rachel, Lennart en Iris. Als platform vragen wij onze achterban om input om een stem te kunnen zijn voor Jong Professionals in de zorg en hopen wij een netwerk te zijn om elkaar sterker te maken. Wil jij hier ook staan? Mail ons! 

Danna Elmalah,  Medium Care Verpleegkundige

 

Met veel toewijding en plezier zet ik mij in voor het platform V&VN Jong Professionals mijn eerste impuls was om bij te dragen aan het vergroten van onze stem als Jong Professional in Nederland (Verpleegkundigen en Verzorgenden). Om meer te gaan staat voor de kwaliteit en rijkheid die wij van nature met ons mee brengen in ons vak. Om te gaan staan voor wat wij als Jong Professional nodig hebben en belangrijk vinden voor nu en de toekomst. Samenwerken is mijn favoriet, met elkaar samen kunnen wij het maken.

 

Rachel Arensman, Leerling HBO-Verpleegkunde Deeltijd, werkzaam als POH

Hi allemaal, even voorstellen: Ik ben Rachel en (deeltijd-)student HBO-V in Utrecht en loop op dit moment stage in een huisartsenpraktijk als POH. 
Naast student ben ik getrouwd en moeder van drie zeer actieve kinderen (9, 8 en 5). Meestal vind je mij in de dojo waar mijn kinderen aan het sporten zijn en ik zelf crosstraining volg en geef. Thuis verlies ik regelmatig een potje Catan van mijn kinderen of versla ik ze met Karuba. 
Het afgelopen half jaar heb ik de minor Verpleegkundig Leiderschap afgerond, waarbij ik vooral heb meegenomen dat leiderschap voor mij bestaat uit een actieve deelname aan de tafel, zoals het deelnemen aan dit mooie bestuur. 
Als ik niet bezig ben met de studie, sporten of mijn gezin ben ik multidisciplinair bezig met de coördinatie van het onderwijs aan mijn kinderen. Voor deze studie heb ik gewerkt in de marketing en communicatie. Al deze ervaringen neem ik mee om vanuit V&VN Jong Professionals mee te kunnen helpen aan verandering. 
Laten we samen gaan staan voor het toekomstbestendig maken van ons mooie vak, al vanaf de start van de studie! 

Lennart Bouw, HBO- Verpleegkundige, werkzaam in de GGZ

Door betrokken te zijn bij het platform V&VN Jong Professionals hoop ik bij te kunnen dragen aan een betere toekomst voor jong professionals. Ik vind het belangrijk dat jong professionals de kans krijgen zich te ontwikkelen. Niet alleen om zo een betere zorgprofessional te worden, maar juist ook om persoonlijk te groeien en een eigen visie te ontwikkelen. Ik werk momenteel als senior verpleegkundige bij Pro Persona in Ede. Ik probeer hier een voorbeeld te zijn voor jong professionals en vind het belangrijk dat we met jong en oud in gesprek blijven over wat we verstaan onder “goede zorg”. Om in de zorg echt een verschil te kunnen maken, moeten we onze krachten bundelen en blijven leren van elkaar.  Ik hoop dat dit platform als één krachtige stem zal worden, met als doel dat de zorgvrager de zorg krijgt waar hij/zij recht op heeft en de zorgverlener krijgt wat hij/zij nodig heeft om deze zorg te kunnen leveren. 

 

Iris Berends, MBO Verpleegkundige , Opleiding HBO-V duaal, werkzaam in VVT

Binnen het platform V&VN Jong Professionals wil ik mee helpen aan het maken van een goede basis voor de startende verpleegkundige. Het is mooi als verpleegkundigen die nieuw in het vak zijn een plek hebben om op terug te vallen wanneer er vragen spelen op de werkvloer, maar ook inspiratie kunnen vinden om door te groeien. Hier hebben we elkaar voor nodig, samen kunnen we één stem vormen voor de jong professionals. 

 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.