Danna

 

Mijn naam is Danna Elmalah. Met veel toewijding en plezier zet ik mij in voor het platform V&VN Jong Professionals mijn eerste impuls was om bij te dragen aan het vergroten van onze stem als Jong Professional in Nederland (Verpleegkundigen en Verzorgenden). Om meer te gaan staat voor de kwaliteit en rijkheid die wij van nature met ons mee brengen in ons vak. Om te gaan staan voor wat wij als Jong Professional nodig hebben en belangrijk vinden voor nu en de toekomst. Samenwerken is mijn favoriet, met elkaar samen kunnen wij het maken.

 

Iris Berends

Ik ben Iris, sinds 2016 MBO verpleegkundige. Na 5 jaar te hebben gewerkt in de ouderenzorg ben ik verder gaan zoeken naar wat ik echt wil als verpleegkundige. Inmiddels werk ik in het Tergooi Ziekenhuis, op de afdeling Neurologie. Graag laat ik anderen zien hoe mooi het vak als verpleegkundige is, waarbij ik ook realistisch wil zijn, het blijft ook een pittig vak. Het mooie van de verpleging is de veelzijdigheid. Je kan op zo veel plekken werken! Door de tekorten in de zorg ligt er veel druk op ons, maar moet er ook naar ons geluisterd worden. Ik wil als bestuurslid van V&VN Jong Professionals de verbinding zoeken in het delen van ervaringen als startende verpleegkundige, laten zien wat er allemaal mogelijk is als verpleegkundige, maar ook mijn stem laten horen en opkomen voor de toekomst van ons vak. 

 

 

 

JP Linda De Valk

 

Mijn naam is Linda de Valk, 29 en wijkverpleegkundige bij Zorgwacht in Utrecht. Ik doe mee met V&VN professionals omdat ik denk dat het belangrijk is om als jonge professional betrokken bent met de ontwikkelingen die er in de zorg plaats vinden.

Daarnaast moet je als jong professional ook goed moeten worden ingewerkt en je welkom voelen in de zorg. Dat is helaas niet altijd vanzelfsprekend. De jonge zorgprofessionals zijn de toekomst en in hun zou moeten worden geïnvesteerd en ze zouden goed moeten worden begeleid.

Bij het platform kunnen we hier over praten en kijken naar activiteiten die zorgen voor voorlichting en verbinding.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)