Danna

 

Met veel toewijding en plezier zet ik mij in voor het platform V&VN Jong Professionals mijn eerste impuls was om bij te dragen aan het vergroten van onze stem als Jong Professional in Nederland (Verpleegkundigen en Verzorgenden). Om meer te gaan staat voor de kwaliteit en rijkheid die wij van nature met ons mee brengen in ons vak. Om te gaan staan voor wat wij als Jong Professional nodig hebben en belangrijk vinden voor nu en de toekomst. Samenwerken is mijn favoriet, met elkaar samen kunnen wij het maken.

 

Rachel Resize465x613

Hi allemaal, even voorstellen: Ik ben Rachel en afgestuurd als (deeltijd-)student HBO-V in Utrecht.
Naast verpleegkundige ben ik moeder van drie zeer actieve kinderen (9, 8 en 5). Meestal vind je mij in de dojo waar mijn kinderen aan het sporten zijn en ik zelf crosstraining volg en geef. Thuis verlies ik regelmatig een potje Catan van mijn kinderen of versla ik ze met Karuba. 
Tijdens mijn studie heb ik de minor Verpleegkundig Leiderschap afgerond, waarbij ik vooral heb meegenomen dat leiderschap voor mij bestaat uit een actieve deelname aan de tafel, zoals het deelnemen aan dit mooie bestuur. 
Als ik niet bezig ben met de studie, sporten of mijn gezin ben ik multidisciplinair bezig met de coördinatie van het onderwijs aan mijn kinderen. Voor deze studie heb ik gewerkt in de marketing en communicatie. Al deze ervaringen neem ik mee om vanuit V&VN Jong Professionals mee te kunnen helpen aan verandering. 
Laten we samen gaan staan voor het toekomstbestendig maken van ons mooie vak, al vanaf de start van de studie! 

Iris Berends

Ik ben Iris, sinds 2016 MBO verpleegkundige. Na 5 jaar te hebben gewerkt in de ouderenzorg ben ik verder gaan zoeken naar wat ik echt wil als verpleegkundige. Inmiddels werk ik in het Tergooi Ziekenhuis, op de afdeling Neurologie. Graag laat ik anderen zien hoe mooi het vak als verpleegkundige is, waarbij ik ook realistisch wil zijn, het blijft ook een pittig vak. Het mooie van de verpleging is de veelzijdigheid. Je kan op zo veel plekken werken! Door de tekorten in de zorg ligt er veel druk op ons, maar moet er ook naar ons geluisterd worden. Ik wil als bestuurslid van V&VN Jong Professionals de verbinding zoeken in het delen van ervaringen als startende verpleegkundige, laten zien wat er allemaal mogelijk is als verpleegkundige, maar ook mijn stem laten horen en opkomen voor de toekomst van ons vak. 

 

 

 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)