Dialoogsessie: Behoud van jonge zorgprofessionals.

  • 13 juli 2021
  • Bijeenkomst
  • Jong Professionals
Jongraat X Jong Profs

Hoe krijgen we meer handen aan het bed? Hoewel er flink wordt geïnvesteerd in de instroom van verpleegkundigen en verzorgenden, is de uitstroom een groot probleem. 

Jong RAAT heeft verschillende interventies bedacht om behoud te stimuleren, daar gaan we graag met jou (verzorgenden, verpleegkundigen en managers/beleidsmakers) over in gesprek in deze dialoogsessie!

Klik hier voor de interventies van Jong RAAT.

Datum: 13 juli

Tijd: 16:00 - 17:30

Locatie: Digitaal (je krijgt de link een dag van te voren)

Over V&VN Jong Professionals: Jong professionals is een platform binnen V&VN met bevlogen verpleegkundigen en verzorgenden vanuit het hele land, die zich inzetten voor de invloed en stem van nieuwe verpleegkundigen en verzorgenden. met het motto: Nieuw in het vak, groot van betekenis. 

Over Jong RAAT: Jong RAAT is een onderdeel van het Regionale Actieplannen Aanpak Tekorten, en is in 2019 aan de slag gegaan om impact op behoud eenvoudig te maken, Jong RAAt bestaat uit een groep jonge zorgprofessionals die werkzaam zijn in de regio Utrecht, Amersfoort of Gooi en Vecht. 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!