ZonMw serie interviews met JGZ professionals

  • 27 september 2018
  • Nieuwsbericht
  • Maatschappij & Gezondheid

<strong>Onlangs heeft ZonMw een nieuwe digitale publicatie voor de JGZ uitgebracht onder de titel: ‘Goed onderzoek geeft handvatten om keuzes te verantwoorden’.

Uit de ZonMW programma’s voor de Jeugdgezondheidszorg zijn in 2018 veel mooie resultaten beschikbaar gekomen. Elke maand publiceert ZonMW een interview met een expert op een actueel thema of over een in veelbelovend project.

Deze maand een interview met Fré Schaaphok, jeugdarts bij GGD Fryslân. Hij gaat in op het belang van goede richtlijnen in de jeugdgezondheidszorg en op hoe de richtlijnen tot stand komen. In dit interview vertelt Schaaphok hoe goed onderzoek handvatten geeft om keuzes te verantwoorden. ZonMW wil deze interviews graag delen met jeugdverpleegkundigen en jeugdartsen.

Bekijk de serie

Reageren is niet meer mogelijk

Dit nieuwsartikel is per december 2019 overgeplaatst van de oude website van V&VN naar de vernieuwde website. Eerder geplaatste reacties komen hiermee te vervallen. Wil je reageren op dit artikel? Praat verder op social media.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)