www.JouwGGD.nl vernieuwd

  • 10 augustus 2022
  • Nieuwsbericht
  • M&G Jeugdverpleegkundigen
Afbeelding Jouw GGD

Nieuw op de website van jouwGGD zijn de online ‘Doe het zelf! hulpmodules en testen’.

  • In de zelfhulpmodules: Somberheid, Eenzaamheid en Zelfbeeld leren jongeren meer over het onderwerp en krijgen ze tips die persoonlijk van toepassing zijn en kunnen helpen.
  • Bij de zelftests: Heb ik ADHD? Heb ik een dip of depressie? Hoe groot word ik?, is het bijvoorbeeld mogelijk uit te rekenen hoe lang je wordt.

De modules zijn gratis en helemaal privé.

www.jouwggd.nl is een website met betrouwbare informatie over alles wat jongeren bezig houdt. Jongeren kunnen via de website informatie vinden en chatten of mailen met een professional. Veel JGZ organisaties zijn aangesloten bij JOUWGGD en leveren chatters. Ook voor ouders en professionals een informatieve website.

Online hulpmodules en testen: doe het zelf! (jouwggd.nl). (je komt er ook via het menu aan de rechterbovenkant van de Jouw GGD pagina)

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)