Wij blijven zo goed mogelijk hulp verlenen, juist nu!

  • 23 april 2020
  • Nieuwsbericht
  • Coronavirus
  • M&G Jeugdverpleegkundigen

De samenwerkende beroepsverenigingen-jeugd hebben een statement afgegeven dat we er samen in deze tijd alles aan doen om kwetsbare kinderen en hun ouders zo goed mogelijk te blijven ondersteunen, begeleiden en behandelen. We blijven contact aangaan en contact onderhouden, al staat de continuïteit onder druk. We zorgen ook goed voor onszelf, om gezond te blijven, ons werk met volle inzet te kunnen blijven doen én om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Zorg voor de jeugd: samen steeds beter, juist nu!

De samenwerkende beroepsverenigingen Zorg voor de Jeugd zijn: Beroepsvereniging van professionals in sociaal werk (BPSW), Nederlandse vereniging van pedagogen en onderwijskundigen (NVO), Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP), Jeugdartsen Nederland (AJN), Beroepsvereniging verzorgenden en verpleegkundigen (V&VN jeugd), Landelijke huisartsen vereniging (LHV), Nederlandse vereniging voor Kindergeneeskunde (NVK), de Beroepsvereniging voor kinder- en jongerenwerk (Bv Jong), Landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen & psychotherapeuten (LVVP), Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB).

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)