Webinar Vroeg- en Voorschoolse Educatie

  • 22 september 2021
  • Nieuwsbericht
  • M&G Jeugdverpleegkundigen

Het bedrijf Dimensional Insight organiseert een (digitale) voorlichting over de door dit bedrijf ontwikkelde VVE Monitor op donderdag 21 oktober of op donderdag 28 oktober van 10:30 – 11:30 uur. De titel is ”Zodat geen kind wordt gemist”. Deze monitor is een hulpmiddel om alle kinderen met een indicatie voor Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) te kunnen blijven volgen. Het geeft zicht op het verloop van het toeleiding proces in jouw organisatie, of alle kinderen met een VVE-indicatie in beeld zijn, hoeveel kinderen met een VVE-indicatie uiteindelijk een VVE-programma volgen, hoeveel uur een kind VVE volgt en het maakt inzichtelijk welke kinderen zijn gestopt met het VVE-programma en waarom zij zijn gestopt. De VVE Monitor van Dimensional Insight geeft u binnen een paar klikken het antwoord op deze vragen. Klik hier om u te registreren voor de Webinar.

De genoemde vraagstukken zijn vragen waar de meeste gemeenten een oplossing voor zoeken. De online VVE monitor van Dimensional Insight is een middel om deze vragen in beeld te krijgen. Verschillende gemeentes gebruiken de monitor van Dimensional Insight al. Verschillende JGZ organisaties zijn aan het kijken of ze deze monitor kunnen gaan gebruiken. Er zijn de nodige kosten aan verbonden om de monitor te kunnen gaan gebruiken. Belangrijk is dus om dit goed met de gemeente te regelen. De kosten variëren enorm. Dit ligt aan hoe er onderhandeld wordt, wie er betaalt en hoe groot de gemeente is (dus voor hoeveel kinderen). De monitor rekent vaste kosten per kind per jaar. Een ander punt is de AVG, het bedrijf haalt namelijk gegevens uit het elektronisch dossier JGZ, maar het bedrijf is bezig om het helemaal AVG proef te houden.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)