Webinar Augeo vanuit samenwerking praten met ouders over zorgen

  • 16 juni 2022
  • Nieuwsbericht
  • M&G Jeugdverpleegkundigen

Op donderdag 30 juni van 16.00 – 17.00 uur organiseert Augeo Foundation een webinar over gespreksvoering voor professionals die in hun werk regelmatig het gesprek aangaan met ouders wanneer er zorgen zijn over de veiligheid in het gezin. Jeanine van Leeuwen geeft dit webinar. Ze heeft ervaring in de jeugdhulpverlening en geeft trainingen en workshops. Ze gaat in op hoe je vanuit de samenwerking met ouders met hen in gesprek gaat over de veiligheid in het gezin. Hoe blijf je naast ouders staan en ben je duidelijk over de veiligheid van alle gezinsleden? Hoe kan je vanuit die samenwerking ouders motiveren tot het zetten van stappen, het werken aan verandering zodat het voor iedereen wee. Ze gaat daarbij verder in op het oplossingsgericht werken en vragen stellen.

Wanneer: 30 juni van 16-17 uur

Waar: via 1sociaal domein

Aanmelden: Je kan je aanmelden via het channel ‘Veiligheid in gezinnen’ van Augeo Foundation op 1SociaalDomein. Ga daar naar de Videosessie en klik op ‘Ik ben er bij’.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan voor het Augeo kanaal ‘Veiligheid in gezinnen’ op 1SociaalDomein door een account aan te maken en volg bovenstaande stappen. Bij vragen mail helpdesk@augeoacademy.nl.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)