Vernieuwde SPARK e-learning

  • 22 oktober 2020
  • Nieuwsbericht
  • M&G Jeugdverpleegkundigen
Presentatie 1

GGD Zeeland heeft in samenwerking met PlusPort de SPARK e-learning in een totaal nieuw jasje gestoken. De e-learning SPARK bestaat nu uit een basismodule waarin het ‘wat, waarom en hoe’ aan de orde komt voor het werken met de SPARK. Daarop aanvullend leer je in de verdiepingsmodules per specifieke leeftijdsfase de bijbehorende SPARK’s (preSPARK, SPARK18, SPARK36 en SPARK60) toe te passen. In elke verdiepingsmodule wordt een leeftijdsspecifiek voorbeeld uitgelegd vanuit de terugkerende structuur en aanpak van de SPARK. Dit geeft je de kans om aan de hand van extra voorbeelden te leren en te zien hoe de SPARK werkt. Benieuwd? Maak gebruik van deze link of ga naar de JGZ academie om de SPARK e-learning te doorlopen.

De SPARK e-learning is een onderdeel van de SPARK training. Meer informatie over de SPARK, SPARK training en wetenschappelijke onderbouwing van de SPARK is hier te vinden of neem contact op met Ingrid Staal (ingrid.staal@ggdzeeland.nl), de ontwikkelaar van de SPARK. Deze nieuwe e-learning is mede mogelijk gemaakt door ZonMw.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)