#V&VN-actie Pak het Podium

  • 29 mei 2024
  • Nieuwsbericht
  • M&G Jeugdverpleegkundigen

Op 12 mei, de Dag van de Verpleging, pakten Dorrit Verzeijl en Christel Spierrings het digitale podium.

Scherm­Afbeelding 2024 05 28 Om 08.57.49

Dorrit Verzeijl

“Opvoeden en opgroeien in deze tijd is best lastig. Sociale media heeft zijn intrede gedaan en daar worden veel meningen verkondigd over hoe je dat het beste zou kunnen doen. Maar wat is nou eigenlijk nog normaal? En dan is de jeugdgezondheidszorg een kei die je dat kan vertellen en bijstaan in normale ontwikkelingsvragen en verder kan ondersteunen en helpen als er daadwerkelijk zorg nodig is. Daarom ben ik trots op ons vak. Trots dat wij in de jeugdgezondheidzorg preventie bieden in de puurste vorm en dat voor alle kinderen in Nederland.”

Christel

Christel Spierings

Ook jeugdverpleegkundige Christel Spierings pakte op 12 mei, dag van de verpleging, het digitale podium: “Trots, trots op ons vak, trots dat wij, moeder en zoon, beide verpleegkundigen zijn. De één in de preventieve gezondheidszorg, de ander in de curatieve gezondheidszorg.”

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)

Gerelateerd