Update programma Zorg voor Jeugd

  • 19 december 2019
  • Nieuwsbericht
  • M&G Jeugdverpleegkundigen

Wat gebeurt er in het Programma Zorg voor Jeugd? Via deze update informeren we jullie graag over de voortgang. Als samenwerkende beroepsverenigingen zijn we betrokken bij de uitvoering van dit actieplan van het ministerie van VWS. Het actieplan is ingedeeld in een aantal inhoudelijke ‘actielijnen’ waarbij alle partners binnen de stuurgroep van het programma een trekkersrol hebben bij een specifieke lijn.

De beroepsverenigingen zijn als trekker betrokken bij ‘Investeren in Vakmanschap’. Uiteraard wordt ook op de andere lijnen input geleverd. Alle verenigingen zijn op enigerlei betrokken bij meerderen onderwerpen en activiteiten.

De beroepsverenigingen ontvangen deze Updates eens in de 4 a 6 weken. Daarmee kunnen we meer informatie delen en is zichtbaar waarop wordt ingezet binnen het programma, het onderwerp vakmanschap en de samenhang met de brede aanpak.

Bekijk de update

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)