Test jij de gebruikerstest voor de nieuwe JGZ richtlijnenwebsite mee?

  • 1 juli 2024
  • Nieuwsbericht
  • M&G Jeugdverpleegkundigen

Trudie van der Staak en Fatiha Koukouh zijn de vertegenwoordigers van V&VN-jeugdverpleegkundigen in de Richtlijn Advies en Autorisatie Commissie (RAC). Trudie en Fatiha zijn op zoek naar jeugdverpleegkundigen die de nieuwe JGZ richtlijnenwebsite willen testen. Het NCJ ontwikkelt op dit moment deze nieuwe richtlijnenwebsite om JGZ richtlijnen beter toegankelijk te maken.

Door de modulaire opzet van de nieuwe website wordt het gebruiksgemak vergroot en kan nieuwe kennis sneller verwerkt en geïmplementeerd worden in de praktijk. Als je de nieuwe JGZ richtlijnenwebsite wil testen, meld je dan nu aan! De gebruikerstest vindt plaats via een digitale vragenlijst tussen maandag 2 en vrijdag 14 september 2024. De test duurt ongeveer 45 tot 60 minuten. Er is een vacatievergoeding beschikbaar voor deelnemers.

Meld je aan voor de gebruikerstest >>>

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)