Symposium NCJ Waardengedreven werken in de JGZ

  • 23 oktober 2023
  • Nieuwsbericht
  • M&G Jeugdverpleegkundigen
Symposium NCJ

Met trots kondigen Yvonne Vanneste en Petra Kletter het NCJ symposium aan: “Professionals maken het verschil; over waardengedreven werken in de jeugdgezondheidszorg”, op 29 november van 13 tot 17 uur op het NCJ. De hele middag staat de professional centraal. Alle facetten van waardengedreven vakmanschap komen aan bod. Met 2 topsprekers over 'De herkomst van de systeemeisen en de roep om professionele autonomie' en 'Het belang van stilstaan voor het waarnemen en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden'.

Vervolgens volgen twee workshoprondes van ongeveer 1 uur, waarin de aanwezigen samen ervaringsgericht gaan leren. Accreditatie is aangevraagd voor jeugdartsen, verpleegkundig specialisten, doktersassistenten en jeugdverpleegkundigen.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)