Redactieleden gezocht voor Tijdschrift M&G

  • 29 december 2017
  • Nieuwsbericht
  • Maatschappij & Gezondheid

<strong>De redactie van het tijdschrift M&G is op zoek naar nieuwe redactieleden. Er is een vacature voor een wijkverpleegkundige en een jeugdverpleegkundige. Maar ben je dementieverpleegkundige of sociaal verpleegkundige en heb je ook interesse? Meld je dan vooral ook aan!

Wat doet een redactielid?

De redactie komt vier keer per jaar bij elkaar in Utrecht. Als lid van de redactie brainstorm je samen met de andere redactieleden over de inhoud van het tijdschrift. Daarnaast kun je zelf artikelen schrijven over onderwerpen, die jij relevant vindt.

Hoe je dat aanpakt en wat daarbij komt kijken? Daar word je mee geholpen. je wordt daarbij uiteraard geholpen.

Belangstelling?

Stuur dan een mailtje naar: redactie.mgz@venvn.nl.

Reageren is niet meer mogelijk

Dit nieuwsartikel is per december 2019 overgeplaatst van de oude website van V&VN naar de vernieuwde website. Eerder geplaatste reacties komen hiermee te vervallen. Wil je reageren op dit artikel? Praat verder op social media.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)