Podcast Ingrid Staal: Het draait allemaal om balans

  • 23 maart 2021
  • Nieuwsbericht
  • M&G Jeugdverpleegkundigen
Foto Bij Potcast Ingrid Staal

Op 26 februari sloot Ingrid Staal haar leiderschapsprogramma voor verpleegkundige onderzoekers ‘Leadership Mentoring in Nursing Research (LMNR)’ succesvol af. Zie: waar klopt jouw verpleegkundig onderzoek hart voor van ZonMw. 

In diezelfde periode maakte Merel Steinweg op uitnodiging van het NCJ een driedelige postcast serie met Lock down reflecties op het afgelopen jaar. In Sluis sprak Merel met Ingrid Staal over de druk op ouders in deze tijden. Hoe kunnen we de druk en veerkracht van ouders meten? En wat kan de jeugdgezondheidszorg vervolgens met die kennis? Ingrid kijkt zowel door de bril van de jeugdverpleegkundige als ook wetenschapper naar deze tijd. Ze weet: het draait allemaal om balans. Luister hier naar de postcast.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)