Podcast Dorrits droom voor Kansrijke start

  • 1 juli 2024
  • Nieuwsbericht
  • M&G Jeugdverpleegkundigen

Betrokken, bevlogen en vol passie vertegenwoordigt Dorrit Verzeijl, samen met Emily Miesen, V&VN-jeugdverpleegkundigen bij de landelijke coalitie Kansrijke Start. Uitdaging is aandacht voor preventie in de puurste vorm, bij al die slimme mensen waarmee Dorrit aan tafel zit. Uiteindelijk hebben we allemaal hetzelfde doel: een gezonde veilige start voor ieder mens en meebouwen aan een maatschappelijk collectief. Want het gaat niet alleen over kinderen, maar over zelfbewuste, gezonde, stevige burgers in de toekomst. Nabij, present, helpend of ondersteunend.
Wil je meer horen wat er aan bod kwam bij de Kansrijke Start tafels op 30 mei j.l? Klik dan op de link en luister verder. Doortjezz Droom • Een podcast op Spotify for Podcasters >>>

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)