Oproep: Verspreid de Balansmeter

  • 22 mei 2023
  • Nieuwsbericht
  • M&G Jeugdverpleegkundigen
Balansmeter Weegschaal 1

Het NCJ zet opnieuw een peiling met de Balansmeter uit. Wil je weer helpen de Balansmeter onder ouders te verspreiden? Je kunt hiervoor de link Naar de Balansmeter met ouders delen. De Balansmeter kan ingevuld worden van 24 mei tot en met 14 juni. Op 24 mei zal het NCJ ook een oproep plaatsen op haar LinkedIn account. Je helpt ook door het delen van het bericht met jouw volgers en/of de volgers van 'jouw' organisatie.

Help ouders met het vinden van hun balans. De bevindingen van de Staat van het Gezin 2023 geven genoeg reden om aandacht te besteden aan (toekomstige) ouders. Om inzicht te krijgen in de ervaringen en behoeften van ouders met betrekking tot de balans in opvoeding en ouderschap,

Naar de Balansmeter 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)