Oproep: gezocht opvolger voor Kim Bischoff in Landelijke Platform Gezonde Voeding Jonge Kind

  • 24 oktober 2021
  • Nieuwsbericht
  • M&G Jeugdverpleegkundigen

Wie zou Kim Bischoff namens V&VN vakgroep jeugdverpleegkundigen willen opvolgen in het Landelijke Platform Gezonde Voeding Jonge Kind? Dat wil zeggen dat je 2 à 3x per jaar meedoet met een landelijke vergadering, waarin je vanuit je ervaring als jeugdverpleegkundige meedenkt.

Het Platform is een aantal jaren geleden ontstaan op initiatief van de kinderartsen, die zich zorgen maken over de toename van overgewicht, maar zeker ook over niet volwaardige voeding en ‘verkeerde’ leefstijl. Op dit moment zijn we bezig een screeningsinstrument: "De ontwikkeling van een gevalideerd voeding- en leefstijl- screeningsinstrument voor jonge kinderen." Voor vragen kan je Kim uiteraard mailen of bellen: k.bischoff@jgzalmere.nl of 06-22660154

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)