Oproep aanmeldingen AJN-Flora van Laarprijs

  • 6 juli 2023
  • Nieuwsbericht
  • M&G Jeugdverpleegkundigen
Flora Van Laar Fonds 800X300 Bijgesneden 2015 07 06 08 31 11 UTC

De AJN roept op om voor 1 okt 2023 kandidaten aan te melden voor de AJN-Flora van Laar prijs. De kandidaat hoeft geen jeugdarts te zijn, ook jeugdverpleegkundigen en andere professionals komen voor de prijs in aanmerking. Deze prijs wordt elke twee jaar uitgereikt voor uitmuntend onderzoek in de Jeugdgezondheidszorg. Ook baanbrekende innovatieve activiteiten op het gebied van de Jeugdgezondheidszorg komen voor de prijs in aanmerking.

Doelstelling van de prijs is “Het stimuleren van onderzoek en innovatie op het gebied van de Jeugdgezondheidszorg en voorts al hetgeen met één en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt en daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin. Waarbij de prijs dient als stimulans voor een startende onderzoeker”. Op de website van de AJN vindt u aanvullende informatie over deze prijs. De sluitingsdatum voor de voordracht van kandidaten voor de AJN-Flora van Laar prijs is 1 oktober 2023. De prijsuitreiking is op 17 november 2023 na de ALV van de AJN te Utrecht.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)