Opleiding voor centrale zorgverleners

  • 21 februari 2024
  • Nieuwsbericht
  • M&G Jeugdverpleegkundigen
Zorgverlener

Per 2024 is de opleiding voor de centrale zorgverleners, voorheen belegd bij JOGG, overgedragen aan het Nederlands Centrum Jeugdgezondheid (NCJ). Het NCJ is al langer betrokken bij de opleiding en de aanpak Kind naar Gezonder Gewicht. De opleiding is per 2024 in het beheer van het NCJ waarbij het opleidingsinstituut NSPOH de uitvoerende partij is. JOGG blijft in samenwerking met deze partijen betrokken bij eventuele doorontwikkeling van de opleiding. 

Op de website van het NSPOH zijn de nieuwe data van de opleidingen in 2024 te vinden. Hier vind je ook informatie over toelatingscriteria, kosten en kan je je inschrijven voor de eerstvolgende opleiding die start op 19 april. Ook voor vragen kan je terecht bij het NSPOH via de contactgegevens in de link.

Lees hier meer.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)