Omgaan met Pesten

  • 25 april 2024
  • Nieuwsbericht
  • M&G Jeugdverpleegkundigen
Anja

“Hoe mooi is het om kinderen en jongeren te versterken, zodat ze zichzelf sterker voelen”. Anja Oude Lansink, staf- en jeugdverpleegkundige bij de JGZ van GGD Kennemerland, ambassadeur jeugdverpleegkundige en redacteur van deze digitale nieuwsbrief, werd door de instelling voor Geestelijke Gezondheidszorg, Verschilmakers Omgaan met Pesten, op LinkedIn in het ☀-netje gezet.
“Anja is gediplomeerd trainer omgaan met pesten. Ze is een enthousiaste trainer met een behoorlijke vleug humor! 😁 Ze wil dat het voor kinderen en jongeren laagdrempelig wordt om te werken aan hun zelfvertrouwen en weerbaarheid. Daar maakt ze zich hard voor! Zo is ze nu aan het lobbyen om de Sta Sterk training voor jongeren door de gemeente Haarlemmermeer gesubsidieerd te krijgen.”

Op zoek naar hulp bij pesten? Of zelf trainer worden?

Ga naar Kenniscentrum Omgaan met Pesten

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)