Nieuw leertraject ambassadeurs OGZ- en jeugdverpleegkundigen

  • 26 januari 2022
  • Nieuwsbericht
  • M&G Jeugdverpleegkundigen
Bijlage Foto Christel Spiering

In september 2022 start er weer een nieuw leertraject voor ambassadeurs jeugdverpleegkundigen en ambassadeurs verpleegkundigen openbare gezondheid (OGZ). In de leergang kan je je persoonlijke leiderschapskwaliteiten versterken, zodat je als ambassadeur je vakgenoten optimaal kan vertegenwoordigen o.a. bij gemeenten, eigen organisaties, ketenpartners en ook binnen V&VN.

Christel Spierings volgde in 2018 het leertraject en heeft als ambassadeur haar vak verder uitgediept en haar verpleegkundig leiderschap ingezet als verantwoordelijke verpleegkundige voor test- en vaccinatielocaties tijdens de pandemie. En nu mag ze als programma manager van ditzelfde leertraject aan de slag, hoe mooi is dat! Het leertraject draagt bij tot meer bewustwording van het verpleegkundig beroep, een betere profilering van de preventieve verpleegkundige zorg  en versterking van verpleegkundig leiderschap. Alvast aanmelden of vragen? Stuur een mail naar: ambassadeurs.jeugd-ogz@venvn.nl dan neemt Christel contact met je op. 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)